Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Cultura


Dimarts, 13 de setembre del 2016
Polinyà proposa una [TE]rtúlia sobre la Guerra Civil i una visita a l'església romànica en el marc de les Jornades Europees del Patrimoni
Amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni Polinyà ha organitzat dues activitats pensades per fer difusió de la riquesa cultural del municipi. Divendres 16 de setembre a les 18.30 hores, el Centre Cívic acollirà una [TE]rtúlia sobre la Guerra Civil a Polinyà, una xerrada al voltant duna taula amb te i pastes. Estarà moderada per l’arxivera municipal, Alicia Garcia, i comptarà amb el suport de l’historiador Benjamí Benedicto. També es projectarà el documental “Polinyà, les veus del nostre poble: Homes al front i dones al camp en temps de guerra”. Com a cloenda alumnes de l’IES Polinyà faran un apunt sobre la masia de Can Marata i els seus orígens on, segons testimonis de l’època, van ser acollits veïns de Polinyà que van haver d’amagar-se durant la Guerra Civil.

Per al dissabte 17 de setembre a les 11 hores s’ha programat una visita comentada a l’església romànica de Sant Salvador. L’activitat, comptarà amb la presència dels alumnes de l’IES Polinyà David González i Vicente Fontanals, autors d’un treball de recerca sobre el temple, que faran de guies.

25 anys de les Jornades Europees


Les Jornades Europees del Patrimoni se celebren arreu d'Europa, des de fa 25 anys, entre setembre i octubre amb l'objectiu d'organitzar activitats per a apropar a la ciutadania les riqueses del patrimoni cultural. En l'edició de 2016, les jornades es dediquen a les persones que treballen per al coneixement, la difusió i la conservació del patrimoni. Així, el lema d'enguany és "Patrimoni de tot@s". Al web de Patrimoni de la Generalitat de Catalunya es poden consultar totes les activitats organitzades arreu de Catalunya.
Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Imatges

Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat