Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies


Dijous, 12 de juny del 2014
XXIII Jornades de la Gent gran, enguany amb el lema Convivim i construïm
Del 2 al 8 de juny es va celebrar les XXIII Jornades de la Gent Gran, enguany amb el lema Convivim i construïm fent incidència en els valors de la convivència com ara la cooperació, la solidaritat, la comunicació i el respecte.

Les jornades, que com és habitual es van allargar durant tota la setmana, van incloure activitats lúdiques com ara l'acte de presentació amb ball, una sortida a la Fageda d'en Jordà i la visita a la fàbrica de iogurts del mateix nom, sessions de ball en línia, el ja habitual acte d'espectacles d'escalada en Hi-Fi, el passi de d'una pel·lícula o la tradicional trobada de corals.
Durant les jornades també es van programar actes com ara una relaxació guiada, el taller de memòria amb l'ordinador o taller sobre les emocions, fer exercici ballant o el recital de lectures per pensar.
Per cloure la festa es va fer el dinar en el qual van participar quasi 200 persones. En el transcurs del dinar també es va fer el lliurament de premis i reconeixements als participants i on també es va un homenatge a les persones més gran de Polinyà. L'alcalde i el regidor de Serveis Socials va agrair la participació i la implicació de les persones grans en la festa.

 

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat