Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Seguretat Ciutadana


Divendres, 3 d'octubre del 2014
Més de 50 agents de diferents cossos policials participen en una jornada sobre protecció i maltractament animal a can Gavarra
El passat divendres 3 d'octubre, la Policia Local de Polinyà y la APDA (Policies pels Animals), van portar a terme la 1a Jornada sobre Protecció Animal i Policia al Centre de Serveis Can Gavarra de Polinyà.

L'objectiu principal de la jornada va ser aprofundir en el coneixement en matèria de protecció animal dins l'àmbit policial. Es tractava d'oferir eines als agents de policia per tal de poder donar una protecció efectiva als animals i una resposta òptima i eficient a la ciutadania que demana cada cop més una policia professional en tots els sentits, inclosa la protecció dels animals.

El format de la jornada va consistir en una situació molt visual a càrrec dels diferents ponents experts a l'àmbit veterinari, metges, policies, advocats, protectores d'animals, etc.

La jornada va ser inaugurada per l'Alcalde de Polinyà Ramon Mayoral que va tenir en el seu parlament paraules de reconeixement per la seva Policia Local, pionera en el tractament del maltractament animal. Van assistir-hi membres de les policies locals de Badalona, Martorelles, Castell-Platja d'Aro, Sabadell, Begues, La Garriga, Barcelona, Castellar del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Abrera, Terrassa, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Andreu de la Barca, Castelldefels, Madrid i Polinyà, així com membres de Mossos, Cos Nacional de Policia i Guàrdia Civil.

 

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Imatges

Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat