Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Serveis Municipals


Divendres, 1 de febrer del 2013
Instal·lació de jocs saludables per a adults a can Rovira
Estan oberts des del passat divendres
L'àrea de Serveis Municipals ha portat a terme el projecte d'instal•lació de set jocs saludables al sector de Can Rovira, concretament al costat del parc infantil.

Aquests aparells permeten realitzar exercicis a persones joves, adultes i majors. Hi ha 7 jocs diferents: extensió de cames, volants, cintura, escaladora, rem, timó i esquí que permeten, d'una banda, enfortir la musculatura i de l'altra, poder fer exercicis cardiovasculars. És molt recomanable fer compatible la utilització dels jocs saludables amb l'exercici físic com ara caminar o córrer, pràctica molt habitual a la zona, donat l'entorn i els camins i senders pròxims, per això des dels Serveis municipals de l'Ajuntament es va valorar la ubicació dels jocs en aquest espai.

El cost total del subministrament i instal•lació dels 7 jocs ha estat de 5.850,97€ (IVA inclòs).

L'àrea de jocs està oberta al públic des del passat divendres 1 de febrer, dia en què l'alcalde, Ramon Mayoral, el regidor de Serveis Municipals i Medi Ambient, José Luís Mata i la regidora d'Urbanisme i Obres, Assumpta Marquès, van anar, acompanyats dels tècnics, a fer una visita a la zona i a comprovar que tot estigués a punt per a la seva utilització.

 

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat