Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies


Dilluns, 14 de març del 2011
Iniciades les obres del centre d'empreses de Can Gavarra
La primera fase consta de la rehabilitació de la masia i de la construcció d'un edifici annex

Les obres de la primera fase del Centre de serveis a les empreses Can Gavarra, es van iniciar a principis d'aquest mes de març a la masia de Can Gavarra. Aquest nou equipament serà possible gràcies a l'atorgament de diverses subvencions, els fons europeus FEDER, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya (PUOSC).

Can Gavarra ha de ser un referent equipament estratègic per impulsar la dinamització econòmica del municipi en general i del polígon de Llevant en particular mitjançant la prestació de serveis a les empreses (sala de juntes, formació, espais de trobada, presentacions, recursos i serveis comuns per a les empreses hostatjades, etc.) així com un instrument per a incentivar la innovació i la cooperació entre les  empreses.

El conjunt del centre de serveis constarà de tres fases, la primera que és la que ara s'ha iniciat comportarà la rehabilitació de la masia i la construcció d'un annex per a ubicar-hi 10 espais per a noves empreses o empreses de serveis que vulguin instal·lar-s'hi aprofitant la proximitat al polígon de Llevant. La segona fase (que també compta ja amb el finançament necessari) comportarà la construcció de 15 nous espais per al viver d'empreses i 3 locals per a la ubicació destacada d'empreses de serveis, finalment la tercera fase està previst que comporti la construcció del bar-restaurant així com d'una escola d'hostaleria que permeti formar en aquesta disciplina tant des de la formació reglada (cicle formatiu) com de la formació ocupacional i continuada.

La primera fase del projecte

El projecte de la fase 1 planteja la construcció d'un edifici de nova planta i la rehabilitació de la masia preexistent per formar un sol conjunt  edificatori. El vestíbul principal situat a l'edifici de nova planta serà el nexe d'unió entre les dues edificacions i donarà servei a ambdues. La planta baixa de la masia acollirà tres despatxos, dos espais per a informació i direcció i una sala polivalent àmplia, al primer pis s'hi ubicaran dues aules de reunió-formació i dues més que podran ajuntar-se mitjançant un envà mòbil, per fer un petit auditori d'unes 80 localitats i a la segona planta (sota teulada) s'hi ubicarà una sala de juntes per unes 25 persones. L'edifici de nova construcció, a part del vestíbul per a tot l'equipament, comprendrà la ubicació de 10 espais per a noves empreses, del total de 25 que hi ha previstos en el conjunt de l'equipament. En total l'edificació d'aquesta primera fase disposarà de poc més de 1.000 m2, la meitat uns 495m2 corresponen a la masia, i la resta, uns 520 m2 correspondran a la nova edificació.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat