Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Medi Ambient


Divendres, 20 de juny del 2014
Inici del període de prohibició d'encendre foc i la necessitat de tenir cura dels solars
Tal i com estableix la Generalitat de Catalunya, del 15 de març fins el 15 d'octubre resta prohibit encendre qualsevol tipus de foc en terreny forestal, arbrat o no i en la franja de 500 metres que els envolta. No obstant aquesta prohibició, es poden sol•licitar unes autoritzacions excepcionals per a la realització de diferents tipus d'activitats relacionades amb el foc: per a la crema de restes agrícoles i/o forestals i per a focs recreatius i festes tradicionals

Les persones que hagin de fer foc han de presentar la seva sol·licitud amb indicació del motiu i del lloc on s'ha de fer a l'ajuntament per tal aquest doni el seu vist-i- plau i ho traslladi al Departament d'Agricultura.

Cal recordar que és prohibit cremar qualsevol tipus de residu (palets, envasos, plàstics...) i no es tramitarà cap sol·licitud en aquest sentit. Aquests tipus de residus cal gestionar-los a través de la deixalleria.

En la mateixa línia de prevenció d'incendis, el passat dia 5 de juny l'ajuntament va començar la campanya de desbrossament de solars municipals. Aquests treballs s'allargaran dues setmanes.

Alhora, ha enviat un requeriment als propietaris de solars perquè procedeixin a la neteja de les seves finques, així com el seu manteniment, ja que si estan en mal estat poden causar perill d'incendi envers les edificacions veïnes, a més dels problemes de sanitat.

 

 

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat