Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Cultura


Dimarts, 17 de gener del 2012
Inauguració del nou Servei Cultural i Juvenil
Es presentarà la badera guanyadora de la tria popular

Amb motiu de la celebració de la Festa Major d'Hivern de Polinyà, el divendres 20 de gener, es farà la inauguració oficial del nou Servei Cultural i Juvenil.

En l'espai que ocupava l'antic casal de joves, al carrer de les Escoles s/n, s'ha iniciat fa unes setmanes l'activitat del Servei Cultural i Juvenil. L'objectiu general d'aquest nou servei és desenvolupar l'activitat d'aquests departaments i alhora fomentar que les dinàmiques generades suposin una interacció entre els programes i les actuacions culturals i juvenils per potenciar la connexió entre les entitats i els joves de Polinyà. En el fons es pretén desenvolupar un moviment nou associatiu on els joves s'impliquin en la xarxa associativa.

En aquest equipament s'ha situat l'àmbit tècnic dels departaments de Cultura i Joventut i s'ofereixen serveis com ara activitats estables o puntuals com tallers o cursos dirigits, programes culturals, programació festiva anual o programes d'oci alternatiu.

Un altre àmbit de treball serà la trobada de joves i entitats, per això l'equipament també funcionarà com a espai de trobada, assessorament i reunió per a entitats.

També es continua amb la tasca que fins ara es duia a terme en aquest espai dedicada als joves i per tant es continua oferint un espai de trobada per joves, el Punt d'informació juvenil, l'assessorament a entitats juvenils i els bucs d'assaig.

En el transcurs de l'acte d'inauguració també es podrà veure l'exposició "ROBA ESTESA" de Jonathan Parralejo i es presentarà la bandera de Polinyà que ha estat escollida per votació popular entre els tres dissenys que acomplien la normativa i acceptats des de la Societat d'Heràldica i Vexil·lologia de Catalunya.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Informació relacionada
Edificis i Equipaments
Relacionat Casal de Joves
Notícies
Relacionat Tot a punt per celebrar la Festa Major d'hivern
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat