Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Promoció Econòmica


Divendres, 22 de juny del 2012
Inauguració del nou centre logístic de l'editorial Casals al Polígon Industrial de Llevant
L'acte va estar presidit per Ramon Casals Roca, director general i 4a generació de la família Casals, i va comptar amb la presència de l'alcalde, Ramon Mayoral
El passat dimarts 19 de juny, va tenir lloc la inauguració oficial de les noves instal·lacions del nou magatzem de l'Editorial Casals al nou polígon industrial Llevant, ubicat al municipi de Polinyà.

L'acte d'inauguració comptà amb la presència de l'alcalde, Ramon Mayoral, i del rector de la Parròquia del municipi, mossèn Silvio Torregrossa, que va beneir l'edifici.

Més de 150 persones entre familiars, treballadors, antics companys, col·laboradors i amics de l'editorial, van tenir l'oportunitat de gaudir d'una visita guiada a les instal·lacions, on van comprovar la nova tecnologia aplicada al picking i a l'emmagatzematge.

Unes instal·lacions de més de 6.000m2, amb una capacitat per a emmagatzemar 11.200 palets (8,5 milions de llibres) i poder arribar a servir 10.000 línies de comandes diàries i uns 25.000 llibres en dos torns de treball.

El pare de l'actual director, Ramon Casals Lamarca, va fer un emotiu discurs on va explicar com l'editorial creada pel seu avi ha anat evolucionant i creixent amb els anys tot superant els reptes i dificultats al llarg del temps,   i recordant el taller on va començar ajudant al seu avi qui va fundar l'editorial al 1870.


Editorial Casals té una de les trajectòries amb més èxit del sector editorial del nostre país. Va ser fundada l'any 1870 per la família Casals, que continua sent la propietària actual de l'editorial, i des de llavors ha publicat més de 8.000 títols.

Des dels inicis, Editorial Casals s'ha dedicat plenament a l'educació i la formació de persones, adaptant els continguts més innovadors i eficaços a les necessitats de cada moment.

Editorial Casals manté el compromís de fomentar l'educació mitjançant els llibres de text i la cultura a través de la lectura, així com d'impulsar el creixement i el desenvolupament de les persones per mitjà d'una educació en valors, creativa i de qualitat, compartida entre la família i l'escola.

El compromís d'Editorial Casals no seria possible sense un gran equip humà que, amb rigor, dedicació i honestedat, vetlla per les necessitats dels professors, els alumnes i les famílies.

En l'actualitat, continua treballant i esmerçant esforços per contribuir a la innovació i a la qualitat de l'educació dels més joves, els quals, cal no oblidar-ho, són el futur de la nostra societat.

A banda del segell Casals, l'editorial compta amb dos segells més: Combel i Bambú.


Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat