Gran festa amb la presentació dels equips de l'Atlético de Polinyà per celebrar la inauguració de les obres de remodelació del camp de futbol

Dilluns, 29 de setembre de 2014 a les 00:00
A l'acte, hi va assistir el president de la Diputació i el diputat d'Esports a més dels representants del consistori Dissabte a la tarda es va celebrar l'acte d'inauguració de la remodelació del camp de futbol i la instal·lació de gespa artificial. La festa va començar amb la presentació dels equips de l'Atlético de Polinyà i després dels parlaments es va disputar un partit entre les veterans de l'Atlético de Polinyà i els del Barça. A l'acte, a més de l'alcalde i els regidors i regidores de l'ajuntament, junta del club, jugadors i familiars, també hi van assistir el president de la Diputació de Barcelona i el diputat d'Esports.

El president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, va inaugurar dissabte a la tarda les obres de remodelació del camp de futbol de Polinyà de gespa artificial, acompanyat per l'alcalde, Ramon Mayoral, el diputat d'Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom, la regidora d'Esports de Polinyà, Anna Fernández, la presidenta del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Pepita Pedraza, i el vicepresident de l'Atlético de Polinyà, Vicente Mota.

L'acte es va iniciar amb la presentació dels 17 equips de futbol de les diferents categories de l'Atlético de Polinyà de la temporada 2014-2015, inclòs l'Amateur A que juga a Tercera Catalana. Més de 150 joves de totes les edats que entrenen en aquestes instal·lacions es van anar col·locant sobre la gespa. 


Tot seguit, hi va haver els parlaments oficials. El president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, va reiterar el suport de la corporació per ajudar els ajuntaments i va remarcar el fet que "aquest equipament públic estarà a disposició de tothom, grans i petits". Esteve també va subratllat els valors de l'esport i en concret del Club de Futbol Polinyà perquè, va dir, "contribueix a l'enfortiment de la comunitat, a la cohesió social i a la dinamització de la vida del municipi".

Per la seva part, l'alcalde de Polinyà, Ramon Mayoral, va recordar que aquesta obra era una reivindicació de fa molts anys, però la situació econòmica no ho feia possible. Per això, va tenir paraules d'agraïment cap a la Diputació "perquè s'ha fet càrrec de l'import íntegre de les obres". 


El president de la Diputació de Barcelona va ser l'encarregat de fer el Servei d'Honor del partit que va enfrontar els veterans del FC Barcelona contra l'Atlètico de Polinyà. El partit va acabar amb un 1-2, tot i que l'equip local s'havia avançat estrenant el marcador.

L'obra, que ha consistit en la instal•lació de gespa artificial de darrera generació i l'arranjament de l'espai de l'entorn, ha estat finançada íntegrament per la Diputació de Barcelona a través del programa Xarxa de Governs Locals 2012-2015, amb una aportació de 543.000 euros.

A més de la gespa, també s'ha instal•lat un nou sistema de reg, s'ha afegit una marquesina de 5 x 25 metres que cobreix part de la graderia i també s'ha construït un petit camp d'escalfament darrera les banquetes, que servirà com a camp d'entrenament i de joc per a les categories dels més petits

Darrera actualització: 29.09.2014 | 03:16