Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies


Dilluns, 8 de febrer del 2016
Imatges del Carnaval 2016
Un any més els polinyanencs han sortit al carrer per participar activament, dissabte passat, en la celebració del Carnaval i gaudir de la festa fins ben entrada la nit. La tradicional rua va recórrer diversos carrers del centre fins a arribar a la plaça de la Vila, on el Grup de Teatre de la Germandat va celebrar el judici al Rei Carnestoltes, construït aquest any per l'entitat Los Espartanos, i va executar-ne la sentència.  Després, també a la plaça, les 13 comparses participants van conèixer el veredicte del jurat del concurs.

Els premiats van ser:

- Primer premi: Far West, del Club Súper 30
- Segon premi: Egyptian Grup, de El Grup de Polinyà
- Tercer premi: Pasen y vean, de Espartanos
- Premi a la millor carrossa: Far West, del Club Súper 30Diumenge va ser el torn dels més petits. A la plaça de la Vila s'hi va celebrar el Carnaval infantil amb espectacle, a càrrec de la companyia Farsant, balls i concurs de disfresses. Hi van participar 72 nens i tres grups.

El premiats en el concurs individual:
- Primer premi: Minnion
- Segon premi: Pista de patinatge

Els premiats del concurs de grups:
- Primer premi: Cotó fluix de sucre
- Segon premi: Vaixell pirataLes primeres, però, en portar la disbauxa tradicional del Carnaval i en passejar el Rei Carnestoltes pels carrers de Polinyà van ser els centres educatius. A l'escola Pere Calders van organitzar una rua, a la Roser Capdevila van passar el matí en diversos tallers de pintura i màscares i l'escola Polinyà van ballar el tradicional ball de Gitanes.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat