Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies


Divendres, 15 de setembre del 2017
La Festa de la Mobilitat s'ajorna fins a nova data
La Festa de la Mobilitat, prevista inicialment per al 16 de setembre, s'ajorna fins a nova data a causa de la previsió de pluges. Per raons logístiques tampoc és possible celebrar-la diumenge 17 tal i com hem anunciat a primera hora d'avui. 

Del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric. Un altre dels objectius és el de visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

A Polinyà, se celebrarà una jornada (encara pendent de data a causa de la previsió de pluges)  a la carretera de Sentmenenat (entre la rotonda i el c/de la Rosa). Durant un matí, i per primera vegada a Polinyà, els cotxes deixaran pas als vianants. Per això es tallarà aquesta via a la circulació dels vehicles i en el seu lloc s’hi instal·laran inflables, exposicions i diversos tallers amb la mobilitat sostenible i segura com a eix central de les activitats.

Properament us informarem de la nova data. Disculpeu les molèsties.
Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Imatges

Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat