Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies


Dimecres, 9 de novembre del 2016
Vine a la Festa de les Mascotes: 20 de novembre
El proper 20 de novembre Polinyà torna a celebrar la Festa de les Mascotes. Es tracta d’una matinal dedicada a fomentar l’adopció i la tinença responsable d’animals.

El primer dels actes serà una passejada amb gossos guiada per I Can Walk, una comunitat especialitzada en rutes de senderisme per fer en companyia de les nostres mascotes. Un altre dels plats forts de la festa serà el concurs Guau tu sí que vals, una oportunitat per demostrar les habilitats i la complicitat amb les nostres mascotes.

Tant per participar a la passejada com al concurs caldrà inscriure’s. Qui ho faci abans del 20 de novembre a través del telèfon 93 713 01 41 o presencialment als locals d’Atenció a les Persones de l’Ajuntament (c. Onze de setembre, 17) rebrà un obsequi. Qui vulgui, també podrà fer la inscripció el 20 de novembre a la plaça de la Vila.

La resta d’activitats començaran a les 10 h, després de la passejada, amb una xocolatada. Hi haurà una desfilada de gossos en adopció a càrrec d’Aria i Help Guau i diverses exhibicions d’habilitats canines.

Duran tot el matí s’instal·laran diversos estands informatius de protectores i entitats col·laboradores. També hi ha haurà el Racó del veterinari i el de les Colònies de gats,  tallers infantils i venda d’estris per a mascotes.

Participa al primer lipdub amb mascotes de Polinyà

Durant tot el matí qui ho vulgui es podrà inscriure amb la seva mascota al lipdub que gravarem el proper 29 de gener. Una iniciativa participativa que té per objectiu conscienciar sobre la tinença responsable d’animals. La cançó escollida és “Només amb tu” del grup Animal. Si voleu fer ja la inscripció la podeu fer enviant un correu a mascotes@ajpolinya.cat amb el vostre nom i cognoms i si portareu mascota i quina.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Imatges

Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat