Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies


Dilluns, 21 de novembre del 2016
Èxit de participació a la Festa de les Mascotes
Diumenge es va celebrar la Festa de les Mascotes, una cita ineludible a Polinyà, amb la participació de més de dos-cents propietaris d'animals de companyia més un bon número de ciutadans del municipi interessats en el món de les mascotes.

Aquesta festa es realitza per a promoure la tinença responsable i l'adopció. Per això s'hi organitzen activitats com la desfilada de gossos per a adoptar a càrrec d’Aria, una caminada amb més de 30 participants organitzada per I can walk, exhibicions d'obediència canina i un circuit d'Agility a càrrec del club Canicamp. També s'hi va organitzar una xerrada sobre PPP  a càrrec Gina Caamaño.

El plat fort va ser el Guau tu sí que vals, un concurs on els propietaris poden mostrar el compromís i la complicitat envers les seves mascotes. Enguany els premis han estat molt disputats i hi ha hagut un empat en el tercer lloc. Per aquest motiu es va decidir crear un 4rt premi. Els guanyadors han estat:

1r premi: Eva Xicola amb la gossa Nala

2n premi: Mario Jurado amb la gossa Edith

3r premi: Carlos amb la gossa Neica

4r premi: Víctor amb el seu gos Thor

Des de l'Ajuntament i concretament des de la regidoria de salut Pública es vol agrair la col·laboració a totes les entitats i persones col·laboradores: Associació ARCA, Associació MAX, Associació de Propietaris de Gossos de Sabadell, Centre veterinari Sanllehy, Associació Els nostres petits, Terranova, SOS Carlinos y Pugs, Progat Sabadell, Artesanos sin Fronteras, ASSOCIACIÓ ARIA, I can Walk, Canicamp Centre Esportiu Caní, Manuel Acedo, Elena Clarés, Georgina Caamaño, Ana Cervantes, Dolores García y familia, Mercedes Fernández Bazán, Enriqueta Torres Muñoz, Gemma  Barberán, Manel Martín, La Perpetuenca, Equus Life i el Centre veterinari Polivet.   


Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Imatges

Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat