Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies


Dilluns, 11 de gener del 2016
Tot a punt per celebrar la Festa Major d'Hivern
La XXIX Cursa Popular de Polinyà i l'espectacle Rebufaplanetes de Pep Bou al Centre Cívic són els plats forts de la programació d'enguany.

La biblioteca serà l'encarregada de donar el tret de sortida a la programació de la Festa Major amb una sessió especial de l'hora del conte: "Princeses blaves i prínceps encantats" a càrrec de Lídia Clua.

Dissabte tindrà lloc la 29ena edició de la Cursa Popular. Les incripcions per a la cursa gran ja estan tancades i hi participaran 500 corredors. Encara, però, es poden fer les inscripcions per a participar a la mini cursa (prebenjamí i benjamí), a la cursa aleví, a la infantil i a la cadet. També s'hi farà una caminada per a la gent gran.

Pep Bou actuarà diumenge al Centre Cívic

Dissabte a les 22 hores el Centre Cívic acollirà el Cafè Teatre de la Germandat. Diumenge al matí el Club Súper 30 ha organitzat la Baixada de Trastos i, també  es podrà veure l'exhibició dels alumnes del ballet Calisai. Per la seva banda, el Grup Polinyà celebra una jornada de portes obertes. A la tarda, a les 19 h al Centre Cívic, tot un referent del teatre visual europeu: l'espectacle Rebufaplanetes, de Pep Bou.

Dimecres, després de l'acte religiós, de la pujada de Sant Sebastià des de la Germandat cap a l'església i de l'ofici de Festa Major, hi haurà l'audició i ballada de sardanes amb la Cobla Jovenívola de Sabadell. A la tarda, al Centre Cívic, el Casal de Gent Gran celebrarà la festa de Playbacks.

Per al cap de setmana següent el Club Ciclista organitza la passejada popular en bicicleta, dissabte 23 de gener, i la Pedalada BTT, diumenge 24 de gener.

El pressupost total destinat a la celebració de la Festa Major d'enguany és de 11.626,50 euros. Trobareu tots els detalls dels actes a l'agenda d'activitats i al web de l'Ajuntament.
Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat