Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Festa Major


Dimarts, 21 de gener del 2014
Polinyà viu la Festa Major d'hivern amb gran èxit de propostes i públic
La cursa popular es consolida amb uns 500 participants
Del divendres 17 de gener i fins el dilluns dia 20 es va celebrar a Polinyà la Festa Major d'hivern. Tot i que el temps no va acompanyar massa, la població va poder gaudir de nombrosos actes i la participació va ser massiva en molts casos.


La festa va començar divendres a la tarda amb la celebració del torneig de Màgic i Jam Session, organitzat per l'associació de músics de la Factoria.

El dissabte al matí, tot i la pluja que va ser molt protagonista durant tot el matí, quasi 500 corredors i corredores van acudir puntualment a la cita de la 27a edició de la Cursa Popular; a la tarda de dissabte molts infants i joves van acudir i van gaudir del tastet de circ al centre cívic i al vespre, l'espectacle Noches de cabaret va estar força concorregut.

Diumenge al matí hi havia varietat de propostes: portes obertes a El Grup, exhibició dels alumnes del ballet Calisai i baixada de trastos. 57 participants es van comptabilitzar en la segona edició de la baixada de trastos de la festa major d'hivern, tot un mèrit si comptem que a primera hora del matí de diumenge la pluja va fer acte de presència durant molta estona. 

 

A la tarda les actuacions previstes estaven plenes a vessar.
D'una banda, al Casal de la Gent Gran de El Roure, els ja consolidats artistes més grans de Polinyà van demostrar al seu públic les seves dots d'actuació.

Per la seva banda, al Centre Cívic, la Germandat de Polinyà exhibia també humor i grans actuacions en la nova edició del Cafè teatre, un format que està àmpliament consolidat i que compta cada any amb un nombrós públic.

Dilluns al matí es va fer el tradicional acte religiós de Sant Sebastià, l'ofici de festa major i la ballada de sardanes davant de l'església, amb la cobla jovenívola de Sabadell

A la tarda, al centre cívic, es va organitzar un parc lúdic per a infants amb vehicles de tot tipus, City cars i un circuit ecològic de cotxes de carreres.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat