Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Festa Major


Dijous, 15 de gener del 2015
Tot a punt per a la Festa Major d'hivern
S'inicia divendres amb l'actuació del cor Vakombà
Amb l'actuació del cor Vakombà, el cor de Sabadell que va participar al programa de TV3 Oh happy day, s'inicia divendres, la Festa Major d'hivern. L'actuació es farà a les 10 del vespre al Centre Cívic.

L'endemà, el dissabte, es prepara una 28a edició de la Cursa Popular molt concorreguda. Amb les inscripcions de la Cursa Gran exhaurides des de fa dies, s'espera una prova molt disputada, amb uns 500 corredors. Els participants de Polinyà hi aniran molt ben preparats ja que el grup corredors Polinyà va organitzar un parell d'entrenaments els passats caps de setmana que han estat multitudinaris. Recordeu que si voleu participar a les altres curses (la Mini Cursa (prebenjamí, benjamí), Cursa Aleví (aleví), Cursa Infantil (infantil) i Cursa Cadet (cadet) us hi podeu apuntar una estona abans de començar.

Per al dissabte, diumenge i dimarts, s'han organitzat amb la col·laboració de les entitats de Polinyà, un munt d'actes. Dissabte a les 10 del vespre, al Centre Cívic, una altra cita amb el Cafè teatre de la Germandat, amb Amor .....i embolics

Diumenge al matí, la baixada de trastos, organitzada pel club súper 30 i l' exhibició dels alumnes del ballet Calisai. A la tarda, l'esperada festa de Playbacs al Casal de la gent gran i més tard, el sensacional espectacle Marabunta amb Guillem Albà i & the All in Orchestraal centre cívic.

Dimarts, després de l'acte religiós, de la pujada de sant Sebastià des de la Germandat cap a l'església i de l'ofici de Festa Major, hi haurà l'audició i ballada de sardanes amb la Cobla Jovenívola de Sabadell . A la tarda, al centre cívic, espectacle familiar Com gat i gos.

Diumenge 25 de gener, també hi ha prevista la Pedalada BTT que organitza el Club Ciclista.

 

Teniu tots els detalls dels actes a l'enllaç adjunt i a l'agenda del web.

 

 

 

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat