Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Cultura


Divendres, 4 de juliol del 2014
Ja teniu a la vostra disposició el programa de festa Major de 2014, en breu el rebreu a casa vostra, juntament amb l'agenda del mes de juliol
També es pot consultar tota la informació a la web de Festa Major, les xarxes socials i, a partir de la setmana que ve, a l'APP per a mòbils
En el programa trobareu espectacles per a tots els públics i de totes les temàtiques: per als més petits, familiars, per a joves i grans... també hi ha moltes activitats organitzades per les entitats de Polinyà que dia a dia treballen pel poble i fan una tasca molt important d'integració i dinamització social que culmina en la seva participació en aquesta festa.

Al programa hi trobareu alguna novetat important com és l'aposta per fer de la nit de divendres una vetllada de retrobament amb els grans cantautors i la poesia que desprenen amb la seva música. Per aquest primer any hem volgut que fos en Paco Ibañez, cantautor de prestigi internacional, qui ens fes gaudir amb les seves músiques i els poemes d'autors llatinoamericans com Pablo Neruda, Cesar Vallejo o Rubén Dario entre d'altres.

Les noves tecnologies de comunicació també seran presents a la Festa Major. D'una banda teniu a la vostra disposició la web de la festa major www.festamajorpolinya.cat amb totes les notícies, el programa, les imatges que ens aniran deixant la festa, etc. També podreu anar seguint la informació a través de les xarxes socials: el facebook, el twitter i instagram. Enguany, s'ha organitzat el segon concurs de fotografia d'Instagram, on podeu participar penjant les vostres imatges de la festa amb el hastag #FMPolinya14.

Aquest any a més, com a novetat, podreu tenir la festa al vostre abast en els dispositius mòbils, a través de l'aplicació PolinyàFMapp que estarà disponible i actualitzada a partir de dilluns 7 de juliol.

Enguany durant la Festa Major també es faran servir els gots reutilitzables, per una festa més sostenible. Els bars de la plaça suministraran els gots pels quals s'haurà de pagar 1 euro, en el moment de la primera consumició. Aquest got es podrà fer servir totes les vegades necessàries i  al final de la nit o de la festa es podrà recuperar l'import del got si es retorna al PUNT DE RETORN que hi haurà instal·lat a la plaça de la Vila.  
Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat