Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Seguretat Ciutadana


Dijous, 24 de juliol del 2014
Felicitació i reconeixement a l'agent de policia local José Ramos
Va detenir un lladre mentre estava fora de servei
A mitjan de juliol, l'alcalde Ramon Mayoral i el cap de la policia van fer un reconeixement a l'agent de la Policia Local, José Ramos Ruiz, per la seva destacada actuació el passat mes de juny quan es va produir un robatori a l'establiment LIDL de la localitat de Santa Perpètua de Mogoda.

L'agent Ramos, que es trobava fora de servei, va observar com sortien corrents de l'establiment quatre individus, tres dels quals van fugir en un vehicle i un quart va fugir a peu. Immediatament, l'agent va perseguir a la persona fugida a peu i, finalment, va aconseguir detenir-la i immobilitzar-la fins a l'arribada dels Mossos d'Esquadra.

L'alcalde va manifestar que "tenint en compte que els serveis que realitza, el Cos de la Policia Local són de servei, suport, generositat i col•laboració amb els ciutadans, no és menys cert que, en aquesta ocasió, la intervenció de l'agent demostra una encertada capacitat de reacció i professionalitat".

A l'acte va assistir també la família de l'agent felicitat, la seva dona i els seus fills, pels quals l'alcalde també va tenir unes paraules de reconeixement.

 

 

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat