Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Seguretat Ciutadana


Divendres, 10 de febrer del 2012
Es manté l'alerta per onada de fred
La previsió meteorològica augura un cap de setmana gèlid
La Direcció General de Protecció Civil (DGPC) de la Generalitat manté actualment activada la fase d' ALERTA el Pla de Protecció Civil de Catalunya PROCICAT per onada de fred.
 
Segons els Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), continua la situació meteorològica de risc per onada de fred. Es preveu que s'intensifiquin les baixes temperatures demà dissabte dia 11 de febrer. El Servei Meteorològic de Catalunya preveu que aquest episodi s'allargarà fins el diumenge 12 de febrer.
 
L'episodi de fred es generalitzarà a tot el territori de Catalunya, i de cara a diumenge es preveu que també continuï la situació de risc per fred.
 
Les comarques afectades per l'avís del SMC són: Alt Camp, Alt Empordà, Alt Penedès, Alt Urgell, Alta Ribagorça, Anoia, Bages, Baix Camp, Baix Ebre, Baix Empordà, Baix Llobregat, Baix Penedès, Barcelonès, Berguedà, Cerdanya, Conca de Barberà, Garraf, Garrigues, Garrotxa, Gironès, Maresme, Montsià, Noguera, Osona, Pallars Jussà, Pallars Sobirà, Pla d'Urgell, Pla de l'Estany, Priorat, Ribera d'Ebre, Ripollès, Segarra, Segrià, Selva, Solsonès, Tarragonès, Terra Alta, Urgell, Vall d'Aran, Vallès Occidental i Vallès Oriental.
 
Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Més Informació
Enllaç Consells davant l'onada de fred

Informació relacionada
Edificis i Equipaments
Relacionat Policia Local
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat