Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Grups polítics


Dilluns, 3 de juliol del 2017
ERC
PRESSUPOST MUNICIPAL 2017. MOLT TREBALL I PROPOSTES D'ERC POLINYÀ

El passat ple municipal del 14 de juny, un dels temes que es van tractar va ser el debat i aprovació del pressupost municipal del present any. Des d’ERC Polinyà s’ha realitzat molt de treball i propostes que es reflecteixen en aquest.

Algunes de les nostres propostes van ser, la sol•licitud de la implantació dels educadors de carrer com a servei directe de l’ajuntament, no pas com a servei extern. La qual cosa, permetrà vincular-los a l’estructura de l’ajuntament i treballar coordinadament amb altres àrees. Fruit de l’acord sorgit després de l’aprovació d’una moció presentada per ERC Polinyà, s’inclou una inversió per a espais cardioprotegits a diferents equipaments del municipi.

Una de les peticions més sol•licitades des del nostre grup, i inclosa,  és la realització d’un catàleg de patrimoni local.
Aquest defineix espais, equipaments, edificis, medi, natura, etc. els cataloga i protegeix en la nostra història i memòria donant-los el relleu històric, cultural i ambiental necessari. També hem proposat fer una inversió en una caldera de biomassa per abastir a 3 espais de la zona esportiva (camp de futbol, piscina estiu i pista del Turó), una gran  inversió en el que considerem l’energia de futur, pel que representa en el seu retorn al municipi.

Així mateix, responent a la nostra sol•licitud de realitzar actuacions concretes al voltant del tractament i gestió de residus per part dels ciutadans i ciutadanes, s’ha concretat una partida per aquest fi.

SEGONS LIQUIDACIÓ DE PRESSUPOST 2016, HI HA PARTIDES PRESSUPOSTÀRIES QUE NO S’HAN GASTAT

Així comprovem que dels diners assignats, per exemple, a l’àrea social no s’han gastat més que el 50%, o a propostes aprovades com obertura de deixalleria, manteniment de jardineria o de zona esportiva, no s’ha fet la despesa o s’ha fet parcialment.

Ara fa ja més d’1 any, el passat pressupost 2016, ERC Polinyà emetia un vot favorable a aquest –donat que s’incloïen les nostre propostes- Aquest any emetem un vot abstenció. La manca de confiança en veure executades part de les nostre propostes o en la seva totalitat ens fa emetre’l en aquest sentit. Des d’ERC Polinyà continuarem treballant per Polinyà, com sempre hem fet. I és per això que vigilarem per l’execució d’allò que es pressuposta.
 
Grup municipal d’Esquerra Republicana-Polinyà
Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Imatges

Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat