Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Entitats i Associacions


Divendres, 20 de desembre del 2013
Les entitats de Polinyà recapten 2020 euros per la Marató de TV3 durant el cap de setmana
L'edició 2013 de La Marató de TV3, la 22a, es va fer el passat diumenge 15 de desembre, dedicada a les malalties neurodegeneratives.
A Polinyà enguany, impulsat per la Germandat de Polinyà, les diferents entitats de la Vila es van unir per organitzar actes durant tot el cap de setmana i van recaptar un total de 2020 euros.

Dissabte i diumenge es van succeir un munt d'actes: melé solidaria, fer cagar el tió a can Serra, representació dels pastorets de polinyà organitzat per l'AMPA de l'escola Polinyà, exhibició i classes de patinatge, actuacions musicals i de teatre a la germandat, concert de three colors, rifa solidaria de l'Atlético Polinyà, recollida de joguines a càrrec del Club Súper 30, passeigs en carruatge de cavalls amb els Amics de Sant Antoni Abat i el club d'Enganxes del Vallès, visita pessebre casal de la gent gran, taller de construcció d'una pinya amb tovallons a càrrec de les dones de Polinyà i xocolatada de l'AMPA de l'escola Pere Calders.

Aquí podeu veure les fotografies que ens ha cedit la Germandat de Polinyà

 

La Marató de TV3 és un projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3 i enfocat a obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que, ara per ara, no tenen curació definitiva.

La Marató de TV3 va més enllà de l'obtenció de fons. Té una important tasca de sensibilització de la població catalana respecte a les malalties a les quals es dedica i a la necessitat de potenciar la recerca científica per prevenir-les i/o curar-les. Per a La Marató és tan important la recaptació de diners com la divulgació científica, la conscienciació i l'educació de la societat en la cultura científica.

Encara es poden fer donatius al núm. de compte 2100 0555 31 0201001500.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat