Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Promoció Econòmica


Divendres, 10 de juny del 2011
Empreses del municipi fan xerrades a l'institut de Polinyà
Sabateries Querol participa per segon any consecutiu en el cicle
Cada any els estudiants de l'últim curs de l'ESO de l'IES Polinyà compten amb la presència d'una empresa del municipi amb l'objectiu d'apropar la realitat del món laboral i empresarial als joves i futurs treballadors/es. Per segon any consecutiu s'ha comptat amb l'empresa QUEROL per impartir la xerrada, la qual es va centrar en explicar les fases i característiques dels processos de selecció de personal, els requisits que actualment es demanen als candidats/es que treballen en el sector serveis i com afecta la crisi els processos de selecció i reclutament de personal.

L'empresa QUEROL és una empresa familiar creada al 1963 i dedicada al comerç de calçat que compta en l'actualitat amb més de 30 sabateries distribuïdes per territori espanyol, principalment català, i amb les instal·lacions  de magatzem i logística ubicades a Polinyà, on treballen 23 persones. La responsable de RRHH de l'empresa va destacar la importància de col·laborar en aquest tipus d'actuacions que permeten trencar certs estereotips dels i les joves vers l'empresariat i el món laboral i a la vegada contribuir a la preparació dels joves pel món laboral.

Les xerrades d'empresa a l'IES Polinyà s'organitzen anualment des de Promoció Econòmica i Orientació Laboral (el POL) i estan incloses en un ampli cicle de xerrades sobre formació i treball on s'ofereixen els recursos necessaris als alumnes per a que puguin decidir que fer després de l'Educació Secundària Obligatòria.
Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat