Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Serveis Municipals


Dilluns, 2 de juliol del 2012
Els actes incívics en el reg dels espais verds es repreteixen assiduament
El cost per al municipi és molt elevat
Durant les darreres setmanes l'empresa PAU, que s'encarrega de la jardineria del espais del municipi, ha fet arribar diversos comunicats als Serveis Tècnics de l'Ajuntament per nombrosos actes de vandalisme produïts als aparells de reg de les gespes de la plaça. Els actes es produeixen a diari: trencament d'aspersors i difusors, i en altres casos robatoris que obliguen a la reposició de material, reparació i ajust del sistema de reg.

Els aparells de reg estan instal·lats en xarxa, i quan en falta algun, no permet que hagi suficient pressió perquè la resta regui amb la cobertura correcta. Cau la pressió del sistema i la gespa no es rega de manera correcta, produint-se rodals verds i la resta de gespa queda sense reg i s'eixuga.
Les gespes a l'estiu cal que es  reguin a diari amb quantitats importants. Si la falta de reg es produeix durant varis dies, com s'està produint actualment, comença a tenir color marró i si la situació perdura pot arribar a morir. Una gespa que ha patit manca d'aigua és molt difícil de recuperar els mesos d'estiu.
Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat