Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Cultura


Divendres, 9 de novembre del 2012
El Voluntariat per la llengua arrenca a Polinyà
Aquesta temporada s'han format 9 parelles lingüístiques
El dimarts 6 de novembre, a les 7 de la tarda, es va fer la presentació de l'edició de tardor del Voluntariat per la llengua a Polinyà. Aquesta temporada s'han format 9 parelles lingüístiques, algunes continuen de l'edició anterior i d'altres comencen ara.

L'acte va començar amb unes paraules de l'alcalde, el senyor Ramón Mayoral, el qual va agrair a tots els voluntaris la tasca que fan i va animar els aprenents a perdre la vergonya per parlar el català. També cal destacar la presència de la regidora de Cultura, Anna Fernández.

La presentació va servir per explicar breument els objectius del Voluntariat per la llengua, conèixer alguns avantatges per ser voluntari o aprenent i presentar les activitats complementàries que organitza el Servei de Català.

Aquest any també s'ha lliurat a cada participant el carnet del Voluntariat per la llengua que serveix per tenir descomptes d'espectacles o activitats culturals d'arreu de Catalunya.
En acabar l'acte, hi va haver una lectura de poemes, molt aplaudida pel públic assistent, de la M. Mercè Marçal a càrrec d'Oriol Quintana.

Si algú està interessat a participar al Voluntariat per la llengua, com a voluntari o aprenent, només cal adreçar-se al Servei de Català de Polinyà (c/ Balmes, 10) o trucar al 93 713 24 69.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat