Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Seguretat Ciutadana


Dimarts, 19 de novembre del 2013
El vent i la pluja dels últims dies han ocasionat incidències lleus a la població
Els serveis d'emergències locals han realitzat diverses actuacions derivades d'aquest episodi, principalment per petites inundacions i la caiguda i retirada de branques d'arbres.
Des de primera hora del dissabte la Policia Local, els voluntaris de Protecció Civil i l'ADF Polinyà, a més dels Bombers de la Generalitat, han estat treballant per minimitzar els riscos i atendre les incidències derivades de la pluja i el vent. En concret, els serveis d'emergències han actuat fins a ahir a la nit en diverses incidències.

El vent ha provocat la caiguda d'una branca de grans dimensions a la carretera C-155. La caiguda va afectar un carril i va ser retirada per la Policia Local.

També han caigut diverses branques al carrer Onze de Setembre i carrer Cadí, sense afectació al trànsit. La Policia Local va ser informada també de la caiguda d'un caneló de desguàs a Ctra. Sentmenat, que no va provocar desperfectes.

Pel que fa a inundacions, les zones més afectades han estat la carretera B-142, la Ronda de Llevant i la Plaça Barcelona. Tanmateix, el carrer Tramuntana va haver de ser tallat per una esllavissada de terres. Membres de l'ADF durant el dia d'avui procediran a la seva neteja.

Consells d'autoprotecció

Es recomana a la ciutadania que faci seguiment de les condicions meteorològiques i adapti les seves activitats a l'aire lliure en cada cas. S'aconsella que es tinguin en consideració les mesures de prevenció i autoprotecció necessàries en aquests casos, especialment pel que fa a fixar bé o retirar els objectes que estiguin a l'exterior i puguin ser desplaçats per l'aire i evitar aturar-se sota bastides o murs inestables mentre durin les ràfegues de vent.

En cas d'haver d'agafar el cotxe, cal reduir la velocitat, corregint les desviacions per mantenir la trajectòria del vehicle, i agafar el volant de manera segura i forta. En el cas d'avançar vehicles de grans dimensions, vigilar especialment amb la distància de separació lateral.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat