Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Notícies del Ple


Dimecres, 28 de maig del 2014
El ple municipal aprova suspendre l'atorgament de llicencies per a usos de centre de culte o religiós per estudiar noves regulacions
En el Ple de l'Ajuntament del 28 de maig s'ha aprovat per unanimitat suspendre l'atorgament de llicències de parcel·lació i d'obres destinades a l'ús de centre de culte o religiós, o docent-religiós per tal d'estudiar la possible modificació del Pla General d'ordenació urbana de Polinyà.

L'Ajuntament ha considerat oportú estudiar en profunditat l'impacte i les conseqüències que, en termes de soroll, de convivència i de mobilitat generada, es podrien produir amb l'ús de centre de culte o religiós tal i com actualment està redactat al PGOU, ja que en el àmbits on actualment estaven permesos aquest usos són zones on predominen els habitatges.

L'ajuntament té, a partir d'aquesta suspensió, el termini d'un any per estudiar i modificar el Pla General. En aquest termini, es proposaran solucions que permetin regular aquest tipus d'activitats amb les ubicacions i les condicions més adients, en zones adequades perquè es puguin desenvolupar amb normalitat.

 

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat