Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies


Dilluns, 6 de novembre del 2017
El ple de l'Ajuntament aprova la congelació d'impostos i taxes per al 2018
El Ple de l’Ajuntament ha aprovat la modificació de les ordenances fiscals de 2018, amb les abstencions del PDeCAT, ERC i PP i els vots en contra de Guanyem Polinyà. Les ordenances 2018 estan marcades per la congelació de tots els impostos i taxes i la creació de noves bonificacions fiscals en l’àmbit de la promoció econòmica. 

L’Ajuntament ha considerat que la sortida de la crisi econòmica encara és feble i que, per tant, és necessària la congelació d’impostos de cara l’any vinent. Pel que fa a l’Impost de Béns Immobles s’ha decidit congelar-lo, després de dos anys de reducció, a excepció del tipus aplicat als immobles d’ús industrial. En aquest cas, tal i com preveu la llei, el 10% dels immobles amb més valor cadastral sí veuran un increment en la quota de l’IBI. 

Durant el ple extraordinari de dijous 2 de novembre també es va aprovar una nova ordenança reguladora de les autoritzacions de terrasses de bar i el seu mobiliari al municipi. D’aquesta manera l’Ajuntament vol posar ordre en les concessions de terrasses amb l’objectiu d’augmentar la qualitat de l’espai públic a Polinyà. Aquest punt va ser aprovat amb l'abstenció de tots els grups de l'oposició. 

La nova ordenança regula com han de ser els espais destinats a terrasses, els elements que en formen part i l’espai que es pot ocupar. També s’estableix un règim sancionador molt clar i estricte en el cas de no respectar la normativa. Els establiments en funcionament a l’entrada en vigor de l’ordenança tindran dos anys per a adaptar-se al seu contingut. 

Per una altra banda, la nova ordenança amplia l’horari de les terrasses de les 23 a les 23.30 h de diumenge a dijous, entre el 22 de juny i l’11 de setembre. 
Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat