Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Alcaldia


Dijous, 2 de febrer del 2012
El Pla NEUCAT passa a fase d'emergència per les previsions meteorològiques, l'acumulació de neu i les incidències detectades
Protecció Civil recomana avançar, en la mesura del possible, la tornada a casa si implica mobilitat pel territori
A les 10 del matí, la Direcció General de Protecció Civil (DGPC) de la Generalitat ha pujat a fase d'Emergència el Pla especial d'emergències per nevades a Catalunya NEUCAT d'acord amb les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), la neu acumulada i les incidències detectades a gran part del territori.
 
En aquest sentit, la  Direcció General de Protecció Civil (DGPC) recomana a la ciutadania que avanci, en la mesura del possible, la tornada a casa seva. En l'àmbit escolar, la DGPC recomana que els pares que puguin vagin a recollir als infants i marxin cap a casa. A tots aquells que no puguin anar a buscar als seus fills, les escoles tenen un protocol d'actuació per a cassos d'emergència i se'n faran càrrec dels infants.

La nostra comarca, el Vallès Occidental està entre les comarques que tenen el risc alt i/o molt alt de nevades i per tant es considera probable que hi hagi afectació a la mobilitat de la població i quedin afectats alguns serveis.

Seguint aquestes indicacions a Polinyà, al voltant de les 11 del matí des d'alcaldia s'ha activat el protocol d'evacuació escolar perquè les famílies puguin anar a recollir de manera ordenada els seus fills i d'aquesta manera a les 12.30 h han quedat tancats els centres escolars. De totes maneres queden professionals als centres i hi ha menjar per atendre als infants que no se'ls pugui recollir .

Consulteu els enllaços adjunts per estar al corrent de les darreres notícies tan meteorològiques com de Protecció Civil.

Si teniu fotografies de la nevada a Polinyà envieu-nos-les a polinya@ajpolinya.cat
Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat