Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Seguretat Ciutadana


Dilluns, 22 de desembre del 2014
El Pla Grèvol garanteix la seguretat en comerç i oci
Fins el 9 de gener Policia Local i Mossos d'Esquadra treballen per a la prevenció
A partir del 9 de desembre i fins el 9 de gener, els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Polinyà es coordinaran per reforçar la presència policial en els principals eixos i centres comercials de la població.

Els Mossos d'Esquadra de Santa Perpètua i la Policia Local de Polinyà posen en marxa el Programa Operatiu Estacional Grèvol amb l'objectiu de prevenir i reduir els fets delictius més habituals, principalment furts i robatoris en comerços, que es registren durant aquest període nadalenc.

Es tracta de garantir la seguretat en els principals eixos, centres comercials i mercats d'arreu de Catalunya, incrementant la percepció de seguretat en els diferents àmbits d'actuació, augmentant la presència d'agents uniformats i de paisà que patrullaran a peu i en franges horàries on es preveu una afluència més notòria de ciutadans. També s'ampliaran les vigilàncies en els horaris d'obertura i de tancament dels establiments comercials. Aquest patrullatge, que permetrà mantenir contacte directe amb els comerciants, s'alternarà amb el patrullatge amb vehicle de la Policia i amb controls estàtics.

Alhora, agents d'ambdós cossos ja han mantingut contactes i reunions amb els responsables de les entitats relacionades amb el teixit comercial i empresarial i de zones de restauració per recollir inquietuds, resoldre dubtes i facilitar consells de seguretat.

Mobilitat més segura
El Pla Grèvol també s'implementa en els àmbits de la mobilitat i l'oci nocturn. Així, el Pla comportarà que s'activin controls de trànsit per evitar l'augment de la velocitat i el consum d'alcohol i drogues en horaris i dates específiques, coincidint amb els dinars i sopars d'empresa. Pel que fa al transports de mercaderies, es potenciaran els controls sobre aquest sector per evitar que sigui víctima de fets delictius relacionats directament amb la seva activitat econòmica.

 

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat