Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Promoció Econòmica


Dimarts, 30 d'octubre del 2012
El nou supermercat Mercadona obre les seves portes a Polinyà
La posada en funcionament de l'establiment suposa una inversió de 3 milions d'euros i dóna feina a 41 persones
El mateix dia de l'obertura, l'alcalde de Polinyà, Ramon Mayoral i diversos regidors del consistori, acompanyats de representants de l'empresa han fet una visita a les instal·lacions.

L'alcalde remarca la importància que una empresa com Mercadona hagi escollit Polinyà per a la ubicació d'un dels seus establiments ja que aquest fet suposa un revulsiu pel comerç de Polinyà. Amb la implantació d'altres mesures, com ara el canvi d'ubicació del mercat, es vol potenciar l'eix Montserrat Roig - Rambla com a espai comercial del poble que ha de contribuir a consolidar el comerç de proximitat de Polinyà.

L'Ajuntament amb l'objectiu de sensibilitzar les empreses vers la contractació de persones aturades del municipi, va acordar a principis d'any amb l'empresa la utilització de la borsa de treball del POL per a la recerca de personal per al nou establiment  de Polinyà. Després de passar les proves de selecció de l'empresa Mercadona, una vintena de persones de Polinyà s'han incorporat a la plantilla amb contractes indefinits. La via de col·laboració entre el POL i l'empresa segueix oberta per a futures incorporacions.

El supermercat compta amb 1.600 metres quadrats de sala de vendes, disposa de zones de descans i vestuaris per als treballadors, i incorpora una sala de formació (també destinada a la plantilla).

El supermercat també compta amb totes les característiques de la "Botiga per ambients" de Mercadona, un format comercial que va néixer quan la companyia va decidir revolucionar el concepte de supermercat per adequar-lo millor a les necessitats dels seus clients. Aquesta "Botiga per ambients" permet optimitzar al màxim l'acte de compra gràcies a la distribució adequada de l'espai, al disseny exclusiu de les seccions i a la dotació de més espai perquè el client pugui accedir còmodament als productes. Per altra banda, aquest model de botigues també és més sostenible des d'un punt de vista mediambiental, ja que incorpora un seguit de mesures (il·luminació més eficient, installació de recuperadors de calor, introducció de temporitzadors...) que redueixen fins a un 20% el consum energètic del supermercat.

Al nou supermercat hi podem trobar les seccions de carnisseria, xarcuteria, peixateria, perfumeria, alimentació envasada, begudes, drogueria, forn, fruita i verdura.

Per facilitar l'acte de compra a tots aquells clients que s'hagin de desplaçar en vehicle particular, el nou Mercadona disposa d'un pàrquing amb 140 places d'aparcament.

L'empresa i l'àrea de Territori de l'Ajuntament han mantingut constants converses per resoldre de forma òptima les qüestions de mobilitat i dels accessos al supermercat, així com la construcció de les places d'aparcament i la urbanització dels entorns.

Mercadona té actualment 161 botigues repartides per les quatre províncies catalanes i un Centre Logístic a Sant Sadurní d'Anoia. La plantilla de la companyia a Catalunya ascendeix a 9.240 persones, totes amb contracte indefinit.


Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat