Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Promoció Econòmica


Dilluns, 26 de març del 2012
El mercat setmanal dels dilluns es traslladarà a la Rambla
Es preveu que es faci a finals de maig, principis de juny
Des de fa uns mesos i des de les àrees de Via Pública, Policia, Promoció Econòmica i Salut de l'Ajuntament s'ha estat treballant en trasllat del mercat setmanal dels dilluns que, finalment, s'ubicarà a la Rambla a finals de maig o principis de juny.

L'objectiu del canvi és el d'aprofitar aquest espai, més idoni per a l'activitat, dinamitzar la Rambla i crear un eix comercial més competitiu. Aquest trasllat permetrà incrementar oferta, la garantia de qualitat a les parades, l'assortit de gènere, etc. Alhora es pretén vincular més el mercat setmanal amb l'oferta del comerç local.

En el procediment d'adjudicció que es posarà en marxa es prioritzarà aquelles parades que subministrin productes amb poca o sense presencia actual al mercat, la complementarietat amb el comerç local, productes innovadors, de proximitat, etc.

Per donar més fluïdesa al trànsit i facilitar l'aparcament als veïns i veïnes de la zona afectats per la prohibició d'aparcament a la zona de la Rambla els dies de mercat, s'adequarà la zona de pàrquing del costat del centre cívic i els dies de mercat s'obrirà un accés directe amb la Rambla per a vehicles i per a vianants.

Al ple del 28 de març es va aprovar el Reglament, que ha de regir el mercat.
Consulteu-les en el document adjunt a la notícia


Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat