Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Entitats i Associacions


Dissabte, 25 de maig del 2013
EL Grup de Polinyà va rebre el passat dissabte 25 de maig, a Tortosa, un dels premis de la 6a convocatòria del premi Federico Mayor Zaragoza
L'acte el va presidir el mateix Federico Mayor Zaragoza, president de la Fundació Cultura de Pau i ex-director general de la UNESCO

En la sisena convocatòria d'aquest certamen que convoca UNESCO Tortosa, una ciutat a la qual Mayor Zaragoza està molt lligat, portava el títol "De súbdits a ciutadans, de súbdites a ciutadanes: concurs de bones experiències i accions transformadores per a construir un món millor" s'ha comptat amb una gran participació, amb 72 experiències de gran qualitat, de diferents indrets de Catalunya, Balears i altres comunitats de l'Estat. El jurat ha estat presidit pel Dr. Miquel Àngel Essomba professor de la UAB i ex-director d'UNESCOCAT.

El certamen dóna tres premis a entitats social-culturals, uns dels quals ha obtingut El Grup de Polinyà per ser una entitat oberta la poble i basada en el treball de voluntaris i professionals en els camps del lleure, la cultura, l'art, la música i la natura.També es premien tres projectes d'escoles o instituts i tres projectes realitzats a les Terres de l'Ebre.

Diversos regidors de l'Ajuntament de Polinyà van acompanyar a representants del Grup a Tortosa a recollir el premi.

Des del grup valoren aquest premi molt positivament, reconeixements com aquests serveixen d'incentiu i d'impuls per continuar treballant en aquesta línia de servei i col•laboració amb Polinyà.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Informació relacionada
Entitats
Relacionat El Grup de Polinyà
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat