Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Educació


Dimecres, 5 de setembre del 2012
El curs ha començat amb normalitat a les escoles bressol municipal
Després de les obres, les instal·lacions de l'escola bressol Ginesta han reobert les portes per a l'inici de les classes
Aquest dimecres 5 de setembre, 174 infants han començat les classes a les dues escoles bressol municipals de Polinyà. L'inici de curs s'ha fet amb tota normalitat i cal destacar que, sobre els terminis previstos, l'escola bressol Ginesta ha reobert les portes del seu centre, un cop acabada la intervenció per millorar els problemes de filtracions i humitats que s'havien detectat el curs anterior i que havien obligat a traslladar el servei a les instal·lacions del Casal de la Gent Gran durant els dos darrers trimestres de curs.

L'alcalde, Ramon Mayoral, i la regidora d'Educació, Felisa García, van visitar els centres per copsar les inquietuds de les directores, el professorat i els pares.

Com a novetat, tant a l'escola Ginesta com a la Badabadoc, durant aquest curs s'oferirà a les famílies una ampliació del servei obert a tot el municipi amb casals durant els períodes festius i de vacances amb tallers i activitats adreçades a famílies amb infants d'entre 0 i 3 anys.

Està previst que el dia 12 de setembre iniciïn el curs els alumnes de Primària i Secundària

Fotos de l'inici de curs de l'escola bressol GinestaFotos de l'inici de curs de l'escola bressol Badabadoc

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat