Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Cultura


Dilluns, 9 de gener del 2012
El 20 de gener, en el marc de la Festa Major, s'inaugurarà el nou Servei de Cultura i Joventut
S'ubica en l'espai que ocupava el Casal de Joves
En l'espai que ocupava l'antic casal de joves s'ha iniciat l'activitat del Servei Cultural i Juvenil, que s'inaugurarà oficialment el divendres 20 de gener, a les 12.30 h.

L'objectiu general d'aquest nou servei és desenvolupar l'activitat d'aquests departaments i alhora fomentar que les dinàmiques generades suposin una interacció entre els programes i les actuacions culturals i juvenils per potenciar la connexió entre entitats i joves de Polinyà. En el fons es pretén desenvolupar un moviment nou associatiu on els joves s'impliquin en la xarxa associativa.

En aquest equipament s'ha situat l'àmbit tècnic dels departaments de Cultura i Joventut i s'ofereixen serveis com ara activitats estables o puntuals com tallers o cursos dirigits, programes culturals, programació festiva anual o programes d'oci alternatiu.

Un altre àmbit de treball serà la trobada de joves i entitats, per això l'equipament també funcionarà com a espai de trobada, assessorament i reunió per a entitats.

També es continua amb la tasca que fins ara es duia a terme en aquest espai dedicada als joves i per tant es continua oferint un espai de trobada per joves, el Punt d'informació juvenil, l'assessorament a entitats juvenils i els bucs d'assaig.

El funcionament del servei és en horari de tarda i està obert al públic de dilluns a divendres de 17 a 20.30 h.

Teatre-fòrum "Com eduquem la llibertat?"
La represa de les activitats va coincidir amb el teatre-fòrum "Com eduquem la llibertat?", el passat 25 de novembre. L'activitat, organitzada per l'Ajuntament, amb el suport de la Diputació de Barcelona, va comptar amb l'assistència tant d'adults com adolescents. Es va iniciar amb una representació teatral on un actor explica la seva vida. Les dependències que anirà tenint l'individu al llarg del seu creixement i la seva demanda de referències i límits clars es van veient al llarg de tot el monòleg. Aquesta actuació va permetre introduir els assistents al posterior debat. Un dels principals plantejaments de l'activitat va ser reflexionar sobre les pors que tot individu té i aquelles que s'adquireixen a mesura que anem creixent. Altres temes que van sortir al debat van ser la llibertat, els límits o les dependències.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat