Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Entitats i Associacions


Divendres, 21 de desembre del 2012
Durant el més de desembre i gener s'organitzen tot un seguit d'activitats de Nadal a Polinyà en les qual s'impliquen les entitats del poble i la ciutadania en general
Els centres educatius, a més de les activitats que organitzen per als seus alumnes, també en fan d'altres que van adreçades als pares i mares i a tota la població. Algun exemple són l'activitat que va organitzar l'AMPA de l'escola Roser Capdevila per anar a buscar el tió, el dia 2 de desembre o els Pastorets  que, després d'anys sense representar-se a Polinyà, va organitzar l'AMPA de l'escola Polinyà per al dissabte 15 de desembre, agafant el relleu de la Germandat, l'entitat que anys enrere havia fet aquestes representacions. Hi van col·laborar també el Grup de Teatre de la Germandat, el Casal de la Gent Gran i la Coral de Sant Sebastià.

Una altra activitat en la qual s'implica la Coral de Sant Sebastià del Casal de la Gent Gran i que està relacionada amb els infants, és el concert de Nadal que fan a les escoles bressol.

El Casal de la Gent Gran, precisament és dels col·lectius que celebra el Nadal amb més activitats. A més de les actuacions de la coral, enguany també s'ha treballat durant mesos en la confecció d'un pessebre que està exposat a l'entrada del casal i que ha generat una gran expectació. El pessebre es va inaugurar el dia 13 de desembre amb una festa. Altres activitats organitzades des del casal són la cantada de nadales del Coro rociero o la festa de Nadal.

El cap de setmana del 15 i 16 de desembre va estar atapeït d'activitats de tot tipus, una de les més consolidades és la representació del Pessebre vivent organitzat per l'Associació pessebrista de Polinyà i on hi col·laboren també moltes altres entitats, Associació Coordinadora de Pessebres Vivents de Catalunya, Amics de Sant Antoni Abat de Polinyà, El Grup de Polinyà i Església Parroquial de Sant Salvador de Polinyà. Es van fer vàries representacions durant el dissabte i el diumenge en la que hi participaven més de 70 persones i que va ser un gran èxit de públic ja que més de 600 persones el van visitar.

Durant el diumenge també es va celebrar la Fira de Santa Llúcia organitzada pels comerciants de Polinyà amb la col·laboració d'entitats del municipi. La fira va comptar amb una quinzena de parades d'establiments comercials a més dels estands de les entitats que van organitzar diverses activitats. Es va dinamitzar la fira amb concursos organitzats pels mateixos comerciants. A més, cal destacar aquest any l'ambientació nadalenca i la presència del patge reial que recollia les cartes dels infants.


De l'11 al 21 de desembre també s'organitza el 43è Concurs d'aparadors i els establiments comercials participants tindran a punt els seus aparadors de Nadal per rebre la visita del jurat de la Cambra de Comerç de Sabadell.


Tots els diumenges i festius del 2 de desembre del 2012 al 6 de gener del 2013 la Germandat de Polinyà Organitza Quinto de Nadal, obert a tot el públic, amb entrada gratuïta.

La biblioteca va organitzar un taller de creació d'un tió i l'activitat tradicional de fer cagar el tió l'organitzen diverses entitats, entre elles l'associació de Veïns de Can Serra i  la Germandat.

També està previst el concert de Nadal a càrrec de l'Orfeó de Sabadell, a l'església de Sant Salvador i la festa de cap d'any organitzada per l'associació juvenil week-end

Nadal Jove 2012
Des del Servei de Cultura i Joventut s'ha organitzat el Nadal Jove 2012, adreçat als Joves de Polinyà durant els dies de les vacances escolars amb un seguit d'activitats com ara tallers diversos, sessions de cinema, sortides al teatre i a l'skating o concursos i campionats de jocs de consola. Totes aquestes activitats estan programades a partir del 27 de desembre i fins el 4 de gener.

Parc de Nadal
Previst per dissabte 29 i diumenge 30 de desembre, la pista del PAS acull espectacles, conta contes, jocs gegants, racons gastronòmics, tallers diversos, racó pels més petits, esports i un munt d'activitats per passar una bona estona.


Cavalcada de Reis
A Polinyà, com és habitual, la cavalcada de reis començarà a les 6 de la tarda del dia 5 de gener que es fa la rebuda de Ses Majestats a la plaça Barcelona. Posteriorment es fa la sortida de la Cavalcada pels carrers de la població.


Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat