Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Solidaritat


Dimarts, 4 de desembre del 2012
Durant dos caps de setmana s'ha fet recollida d'aliments per al banc d'aliments de Polinyà
Els voluntaris de Càritas de la parròquia de Polinyà han coordinat la campanya que ha recaptat més de 2000 kg d'aliments
Els dies 24 de novembre i 1 de desembre es va portar a terme a Polinyà una campanya promoguda per Càritas Parroquial de Sant Salvador de Polinyà per recollir aliments destinats al banc d'aliments de Polinyà

La campanya de recollida demanava a la ciutadania aliments bàsics i de llarga conservació com llegums secs, llet, oli i llaunes de conserva de peix i tomàquet natural.

El cap dissabte 24 voluntaris de Càritas ja van recollir a l'exterior del supermercat Mercadona 1.040 kg d'aliments, que s'ha de sumar als 500 kg recollits a les escoles Roser Capdevila i Pere Calders. El segon cap de setmana de recollida, el dissabte 1 de desembre, es van recollir uns 800 kg d'aliments, tots ells destinats al banc d'aliments de Polinyà.

Paral·lelament, els dies 30 de novembre i 1 de desembre es va portar a terme la campanya GRAN RECAPTE D 'ALIMENTS A CATALUNYA promoguda pel banc dels aliments de Catalunya que es va mobilitza per recollir 1.400 tones d'aliments en dos dies. Finalment, a tot Catalunya, es van recollir més de 2 tones de menjar. A Polinyà es feia recollida d'aliments per aquesta campanya a les portes del supermercat Caprabo.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat