Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Cultura


Dissabte, 6 de juliol del 2013
Dissabte atapeït d'actes
La petanca i la festa de l'escuma obre un dia de propostes de tota mena
Dissabte, els més matiners han estat el Club Petanca Polinyà que a les 9 del matí ja han jugat un partit amb el club petanca Rubí Vallès.

A les 11, les AMPA de les escoles han organitzat, com és habitual, la festa de l'aigua i l'escuma, amb moltes ganes de remull degut a les altes temperatures que s'han viscut a hores punta del migdia.

Durant el matí també s'han succeït altres esdeveniments esportius com ara el partit homenatge a Rafel Rodríguez i l'exhibició del Gimnàs Seul, que ha omplert la pista esportiva del PAS.

A la tarda hi ha previst la projecció del documental Les veus del nostre poble, resultat del projecte de memòria històrica, que dijous el dia de l'estrena va fer ple de públic al casal de la gent gran i que va emocionar als assistents.

També està prevista la melé infantil de petanca, i el festival de patinatge, així com la baixada de trastos, mumusic Circus amb l'espectacle merci bien, el correbars, la botifarrada a la fresca, l'espectacle ilusiona, amb Sergi Buka i per acabar ball amb l'orquestra Privada.

A l'espai jove hi haurà concert de Rumba amb Rumb al Bar i actuació musical de Nostromo Beer Brothers.

Pots veure totes les imatges de dissabte clicant AQUÍ

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat