Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Cultura


Dijous, 24 d'abril del 2014
Polinyà celebra àmpliament la diada de Sant Jordi
Parades i activitats es van concentrar a la Rambla que es va omplir de visitants
La Diada de Sant Jordi es va celebrar àmpliament a Polinyà. Per primer cop parades d'entitats, dels joves de l'institut, de la bibliteca i del centre de formació d'adults, entre d'altres, es van concentrar a la Rambla, on també es van organitzar tot un seguit d'activitats.
L'afluència més gran de gent es va viure a partir de les 5 de la tarda, hora en què també hi van coincidir les activitats.

A l'estand de la Biblioteca durant tot el dia hi havia exposició de les novetats literàries de sant Jordi, servei de préstec, diversos tallers i l'activitat Escrivim una novel·la. A la tarda, hi va haver tertúlia de les novetats editorials i presentació del club de lectura.

A l'estand del Centre de Formació d'Adults es van fer activitats de dinamització lectora, exposició de treballs, regal de poemes, etc.

A la tarda, les activitats familiars amb la Xarranca van ser tot un èxit. Els menuts van poder construir un castell de sant Jordi amb un material màgic que té el tacte de la sorra però la consistència de la plastilina i fer un berenar de Sant Jordi: pastissos decorats amb cavallers i princeses i el millor de tot és que éren boníssims.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat