Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Cultura


Divendres, 24 d'abril del 2015
Polinyà celebra Sant Jordi
Durant tot el dia les parades de llibres i roses van compartir l'espai amb activitats familiars, a la Rambla
Ahir es va viure una gran Diada de Sant Jordi a Polinyà. Des de les 10 del matí les parades de roses i llibres es van instal·lar a la Rambla.L’experiència que es va implantar l’any passat de centrar totes les activitats en un espai s’ha consolidat àmpliament, i enguany una altra vegada entitats del poble, els joves de l'institut, la Biblioteca, el Servei de Català, el centre de formació d'adults, entre d'altres, es van concentrar a la Rambla, on també es van organitzar tot un seguit d'activitats.

L'afluència més gran de gent es va viure a partir de les 5 de la tarda, hora en què també hi van coincidir les activitats.

A l'estand de la Biblioteca i del Servei de Català, durant tot el dia hi va haver exposició de les novetats literàries de Sant Jordi, servei de préstec, taller de roses, i a la tarda hi va haver Cafè tertúlia de les novetats en català. El Centre de Formació d'Adults també compartia estand i va organitzar activitats de dinamització, exposició de treballs, etc.

A la tarda, les activitats familiars van ser tot un èxit. Els menuts van poder fer art amb sorra, un taller de galetes divertides i també van passar-s’ho la mar de bé amb l’hora del conte a càrrec de Rosa Fité que va explicar el conte El rei que s’aborria
Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat