Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Seguretat Ciutadana


Dilluns, 12 de novembre del 2012
Del 12 al 18 de novembre La Policia Local farà una campanya d'inspeccions del transport escolar i de menors
En el sector hi ha un alt grau de compliment de la normativa
La Policia de Polinyà i els Mossos d'Esquadra, seguint les directrius del Servei Català de Trànsit, inicien avui i fins el 18 de novembre una campanya d'inspecció del transport escolar i de menors a tot Catalunya. La iniciativa s'emmarca dins una campanya d'àmbit estatal de la DGT que es duu a terme en les mateixes dates.

La campanya, que es realitza cada curs escolar, neix amb l'objectiu de garantir la seguretat en els desplaçaments entre l'escola i els domicilis dels menors i se centra en el control d'aspectes com les condicions tècniques del vehicle, la seguretat en el transport (acompanyants, durada del trajecte, ús dels cinturons, realització de les parades reglamentàries, estat del conductor, etc.) i les autoritzacions administratives necessàries.

Les inspeccions es faran en dos períodes al llarg del curs escolar, ara i al mes de febrer, de tal manera que al mes de juny cada vehicle haurà estat inspeccionat en dues ocasions. La pràctica totalitat dels autocars que es dediquen a aquesta activitat seran controlats.

En les campanyes dutes a terme en els darrers dos cursos escolars es van inspeccionar 1.946 vehicles, dels quals, menys d'un 7% havien incorregut en algun tipus d'infracció. Aquestes xifres indiquen que existeix un alt grau de compliment de la normativa i dels requisits exigits en el sector, també tenint en compte que es tracta d'un tipus de transport altament regulat i sotmès a un número cada cop més elevat de normes de seguretat.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Informació relacionada
Edificis i Equipaments
Relacionat Policia Local
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat