Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Esports


Dilluns, 18 de gener del 2016
Més de 800 participants a la XXIX Cursa Popular de Polinyà
Daniel Baena, del Runnig Vigía, torna a guanyar la Cursa Popular de Polinyà i Carme Auñón és la primera classificada femenina.

Finalment 429 corredors van participar a la Cursa Gran de la 29ena edició de la Cursa Popular de Polinyà. Una xifra lleugerament superior a la de l’any passat. Abans, però, van córrer els participants de les categories més joves: la Minicursa, que va comptar amb 180 participants entre prebenjamins i benjamins, la Cursa Petita (alevins), la Cursa Infantil i la Cursa Cadet. També s’hi va celebrar la Passejada popular per a la gent gran en la qual van participar un centenar de persones. En total, aquesta cita esportiva anual polinyanenca va reunir 820 esportistes.

Resultats de la cursa

El guanyador absolut, per segon any consecutiu, va ser Daniel Baena del club Runnig Vigía amb un temps de 35:29, 40 segons per sota de la seva marca anterior. El segon lloc va ser per Joan Palomares del Club Atletic Palau i el tercer per Óscar Parra de I Run With Leiva.  En categoria femenina la guanyadora va ser Carme Auñón amb 44:27. El pòdium el van completar Lola Espinosa, amb 45:11, i Ariadna Casajuana, amb una marca de 46:36.

En cadets femenins les guanyadores van ser Ibet Garcia i Ainhoa Arroyo, mentre que enla categoria masculina van pujar al pòdium Daniel Bravo, Pedro Bonilla i Ruben Giménez. Els guanyadors en categoria juvenil van ser Enric Joan Tejedor, que va quedar primer, David Fernández, segon, i Albert Casas, tercer.

La Cursa Popular de Polinyà està organitzada per l’Ajuntament de Polinyà amb la col•laboració essencial dels voluntaris de les diferents entitats culturals i esportives de la vila. Tots els corredors, després de la cursa, van poder gaudir d’una botifarrada popular per a recuperar les energies.


Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Imatges

Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat