Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Educació


Divendres, 2 d'octubre del 2015
Els alumnes del nou curs de preparació a les proves d'accés a grau superior comencen les classes
Dilluns que ve comencen oficialment les classes al Centre de Formació de Persones Adultes El Roure, els alumnes del nou curs de preparació a les proves d'accés a grau superior, però, s'han avançat una setmana. L'alcalde, Javier Silva, els va fer una visita i els va donar la benvinguda.

El curs de preparació a les proves d'accés a grau superior s'imparteix a Polinyà per primera vegada, enguany, i els alumnes han començat a prendre contacte amb el centre a través de tutories i de sessions preparatòries per al curs.

Dilluns, 5 d'octubre, serà el torn de la resta d'alumnes que assistiran al curs de preparació a les proves d'accés a cicles formatius de grau mitjà i a la resta de l'oferta formativa: cursos d'anglès de diferents nivells, cursos de competències bàsiques, d'alfabetització, d'inmersió sòcio-lingüística, de competències comunicatives i d'informàtica bàsica.

Al llarg del curs també s'organitzen sortides temàtiques que complementen el contingut dels cursos, així com xerrades que aborden aquells aspectes que a part de complementar els cursos donen resposta a les necessitats i demandes de tota la població.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Imatges

Informació relacionada
Edificis i Equipaments
Relacionat El Roure - Centre de Formació Permanent
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat