Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies


Dimecres, 11 d'octubre del 2017
Vols tenir veu, treballar propostes i debatre sobre Polinyà? Participa als consells municipals!
L’Ajuntament de Polinyà ha creat cinc nous consells de participació que serviran per debatre i assessorar el govern en diferents àmbits. Cadascun d’aquests consells compten amb un reglament que marca tant els objectius, com l’estructura i periodicitat. Podeu consultar tots els reglaments en els següents enllaços:  

-    Comunicació
-    Cultura
-    Joventut
-    Esport
-    Medi Ambient

Què és un consell de participació?
Un consell de participació és un òrgan d’assessorament i debat, un punt de trobada per millorar Polinyà i augmentar la cohesió social.

Qui en forma part?
La formació dels consells varia segons l’àmbit però hi haurà representació política, tècnica, d’entitats, de la gent gran, de joves i de ciutadans que s’ofereixin voluntàriament i tinguin interès per l’àmbit d’actuació d’algun dels consells.

Quan es reunirà el Consell?
Tots els Consells de participació es reuniran dos cops l’any. Les reunions seran en dilluns a les 19 h. Durant els sis mesos, entre reunió i reunió, els membres del consell podran treballar diferents temes organitzats en comissions.

Què s’hi fa?
Als consells parlarem de projectes i actuacions que tenen lloc al nostre municipi o que se’ns plantegin des de l’Ajuntament. Després, les propostes que hi puguin sorgir es traslladaran als serveis tècnics perquè les valorin i hi donin resposta.

Què he de fer per a participar-hi?

Cadascun dels consells comptaran amb participació de la ciutadania. Per tant si estàs interessat/da en formar-ne part, i tens més de 16 anys, només has d’omplir aquest formulari online amb les teves dades de contacte i el consell en el qual estàs interessat. El reglament contempla que tots els consells comptin amb la participació de tres ciutadans/es. En el cas del Consell de Joventut en caldran quatre, 3 d’ells menors de 30 anys i un altre de més gran però que mantingui relació amb el col·lectiu. El període de sol·licituds es tancarà el 30 d’octubre i, en el cas de rebre més de tres sol·licitants per a un consell, el 31 s’hi farà un sorteig entre els interessats/des.

També podeu fer la sol·licitud presencialment a l’Ajuntament, al Casal de la Gent Gran El Roure i a l’oficina d’Atenció a les Persones.

Enllaç al formulari online de sol·licitud. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc6aC56BVh4v5J9AGIVsKzwByUlTFOnw9jsxTeYzmpvATBE-A/viewform
Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat