Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies


Dilluns, 11 d'abril del 2016
II Concurs de microrelats de Polinyà

El Centre de Formació per a Adults El Roure organitza el II Concurs de microrelats. Per participar-hi s’ha d’escriure un text de, com a molt, mig foli DIN A-4 que inclogui les paraules CORREU, SATISFACCIÓ i COR. Per a decidir el guanyador es tindrà en compte l’originalitat de la proposta, tant pel que fa a l’argument com a l’ús de recursos literaris i narratius. 
 
Els microrelats es poden enviar de dues maneres:

-    Per correu electrònic i signats amb pseudònim a  cfaelroure@ajpolinya.cat. La recepció dels correus es farà per part d’una persona que registrarà l’entrada del microrelat i el correu vinculat (per poder, després, garantir la identitat de la persona guanyadora i la imparcialitat del jurat).

-    A la bústia literària que hi haurà, físicament, al Roure (Balmes, 10). En aquest cas caldrà omplir un full que trobareu a recepció amb el nom real i el pseudònim corresponent.

Els microrelats s’han d’enviar entre el 18 i el 22 d’abril. A partir del 23 d'abril i fins el 9 de juny quedaran exposats al públic al Centre de Formació per a Adults El Roure. El jurat constarà de representants del Centre de Formació per a Adults, del Servei de Català i de la Biblioteca Municipal. El premi es lliurarà el 9 de juny durant la festa de cloenda del curs.
Per a més informació podeu trucar al 937 131 421.
Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat