Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Educació


Dijous, 17 d'octubre del 2013
Concorreguda xerrada sobre l'autoestima en els infants i joves
L'activitat s'emmarca dins l'Espai Família
El passat 14 de setembre es va dur a terme la primera de les quatre xerrades que el Centre de Formació de Persones Adultes de el Roure ha programat per aquest primer trimestre dins l'Espai de família 3-18.

L'activitat, conduïda per un professional de la psicologia humanista, especialista en Gestalt i amb àmplia trajectòria com a mediador familiar i escolar, va resultar una interessant xerrada sobre l'autoestima.

Més d'una vintena de persones va assistir-hi i van trobar la iniciativa molt interessant i molt necessària.

Dins l'espai de família es fan sessions quinzenals a les escoles de Primària i a l'institut i sessions públiques a el Roure

Aquestes xerrades estan contextualitzades dins l'espai de famílies, que aquest curs ha duplicat tant les sessions com la seva presència. Així, durant aquest curs 2013-2014 les professores d'adults del Centre de Formació de Persones Adultes de el Roure conduiran les sessions familiars que es fan de forma quinzenal als centres eductius i amb els grups de treball de famílies.

La propera xerrada, al mateix edifici del Roure, serà el dimecres 23 d'octubre a les 18.30h. Una xerrada taller de coaching domèstic, on es donaran eines per a què les famílies puguem afrontar la presa de decisions i els objectius que se'ns presenten dia a dia cercant resultats òptims per a nosaltres i per als que ens envolten.

 

 

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat