Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Actualitat Municipal


Dijous, 7 de juliol del 2011
Comença la Festa Major amb propostes per a tots els gustos
Polinyà celebra la Festa Major del 8 a l'11 de juliol, una Festa en la que s'impliquen totes les entitats i col·lectius que contribueixen a fer-la molt més participativa.

Enguany, el programa de Festa Major s'ha inclòs en l'agenda mensual d'activitats que edita l'ajuntament, per racionalitzar recursos. En general, la programació també ha estat pensada des de la racionalització de la despesa, per això aquesta any tampoc hi haurà carpa però s'ha intentat que la festa, com a tal, no en sortís perjudicada.

S'han preparat un munt d'activitats al carrer i gratuïtes; actes per a tots els gustos i totes les edats, des dels més petits fins als més grans. Activitats familiars i infantils; també un espai per a joves a la pista esportiva de darrera el PAS on s'hi ha organitzat diverses actuacions: el grup de hip-hop Falsalarma; los Guardianes (antics membres de Sangtraït) i la final del III concurs de DJ de l'aparador musical.

Dels actes de la festa podem destacar el concert de Jazz amb la Vella Dixieland i la cantant Marian Barahona, l'innovador espectacle de circ amb los Galindos i el monòleg a càrrec del televisiu Dani Rovira, entre d'altres.

Tampoc hi faltaran les habituals com la festa de l'aigua i de l'escuma, la V baixada de trastos, la VI Trobada de Gegants, la Festa de les Mascotes, els balls de nit, la cantada d'havaneres o els focs.

En l'enllaç adjunt trobareu tota la informació detallada de la programació

 

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Imatges

Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat