Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Educació


Dimarts, 18 de setembre del 2012
Comença el curs l'Escola Municipal de Persones Adultes
El curs de preparació de les provés d'accés a cicles formatius de grau mig s'impartiran matí i tarda, degut a la gran demanda
El dilluns 17 de setembre es va inaugurar el curs a l'Escola Municipal de Persones Adultes.

Com ja es porta desenvolupametn des d'anys anteriors i amb èxit, s'ofereix el curs de preparació a les proves d'accés a cicles formatius de grau mig a través del qual poder accedir a la formació professional reglada. Aquest curs, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha tingut molta demanda enguany, amb les 24 places de la tarda ocupades i 16 persones en llista d'espera. És per aquest motiu que la Regidoria d'Educació ha apostat per obrir un segon grup en horari de matí i fomentar l'accés a les persones que volen tornar a estudiar i necessiten accedir a una formació professionalitzadora.

La resta de formació que s'ofereix des de l'escola d'adults comença l'1 d'octubre, amb una oferta de tallers i sessions d'orientació i suport a les famílies per tal que puguin ajudar i guiar a llurs fills en l'aprenentatge, i una oferta de formació bàsica que engloba de manera transversal icombinada el treball de la llengua, les matemàtiques i l'alfabetització digital.

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Informació relacionada
Edificis i Equipaments
Relacionat El Roure - Centre de Formació Permanent
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat