Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Cultura


Dimecres, 14 de maig del 2014
Després d'un període de descans, el Club de lectura de la Biblioteca de Polinyà ha encetat una nova temporada.
A la propera sessió es comentarà el llibre "La noia de la perla"
La conductora del Club de lectura serà la Mercè Carrillo que compta amb una llarga experiència en la conducció de clubs de lectura en diverses biblioteques de la província.

La sessió inaugural es va celebrar el dimarts 13 de maig, on un grup d'unes 10 persones va comentar l'obra "Una lectora poc corrent" d'Alan Bennet. La Mercè va proposar diferents reflexions sobre la lectura i les va relacionar amb alguns temes d'actualitat i amb altres lectures. A partir d'aquí es va generar un debat molt interessant, enriquit també pel fet que es tracta d'un grup de participants molt heterogeni format per persones d'edats, gustos i ritmes de lectura diferents.

Per a tots els interessats a participar-hi, el funcionament és molt senzill: només heu de recollir un exemplar de la propera lectura a la Biblioteca, on se us comunicarà la data de tertúlia perquè pugueu intercanviar impressions amb els altres companys del Club. Es tracta d'una activitat totalment gratuïta i adreçada al públic adult.

La propera sessió serà el dimarts 17 de juny a les 7 del vespre i comentarem el llibre "La noia de la perla" de Tracy Chevalier. Us hi esperem!

 

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Imatges

Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat