Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Cultura


Dilluns, 11 de juny del 2012
Cloenda del Club de lectura fàcil a la Biblioteca
Hi participen alumnes dels cursos de català, participants del Voluntariat per la llengua i les persones usuàries de la biblioteca
El passat dijous, 7 de juny, va tenir lloc el berenar de cloenda del Club de Lectura d'aquest any per valorar com havia anat aquesta activitat i acomiadar-se fins a la proper edició, després de l'estiu.

A la cloenda hi va assistir l'alcalde, Ramon Mayoral, i la regidora de Cultura, Anna Fernàndez, els quals van valorar molt positivament aquesta iniciativa per fomentar la lectura.

Aquest curs 2011-2012 s'han llegit tres llibres de lectura fàcil de temàtica ben diversa: El nou món de la Sandy,  un recull de poemes de Miquel Martí i Pol i Les mateixes estrelles. Els membres són alumnes dels cursos de català, participants del Voluntariat per la llengua o usuaris de la mateixa biblioteca. Totes les sessions són conduïdes per la Carme Sirvent, participant del programa Voluntariat per la llengua, que realitza una tasca desinteressada i encomana el gust per la llengua, la lectura i la literatura.

Després de l'estiu us informarem de les següents trobades i llibres a llegir; si us interessa participar-hi, us podeu adreçar a la Biblioteca o al Servei de Català de Polinyà (El Roure).

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat