Contactar  |  Mapa web   |  
CATALÀ
Selector desplegable
CATALÀ
CASTELLANO
ENGLISH
Idioma:  
 

Cerca avançada

Notícies Joventut


Dijous, 30 de juliol del 2015
Cloenda del casal municipal d'estiu 2015
Els alumnes de 6è del casal s'han volgut trobar amb el regidor per fer-li propostes per a l'any vinent
Aquesta tarda a partir de les 18.30 h es celebra a la plaça de la Vila la festa de cloenda del Casal Municipal d'Estiu, amb una gala que els infants i joves han preparat per mostrar a les famílies tot allò que han estat fent durant aquestes cinc setmanes. També hi haurà una estona de minidisco.

Enguany hi han participat 290 infants de 3 a 12 anys. L'activitat del casal es porta a terme majoritàriament a les instal·lacions de l'escola Pere Calders, però també es fan altres activitats a la piscina municipal d'estiu, es programen passejos en bicicleta pels entorns de Polinyà, sortides, excursions, etc.

Els darrers dies del casal, alumnes de 6è han demanat poder parlar amb el regidor de Joventut, Miguel Ferre, per exposar-li algunes propostes de cara a l'any vinent, per això el regidor els ha anat a visitar al casal i ha mantingut una trobada amb ells. Els joves li han manifestat que, com que el casal està pensat per a infants fins a 12 anys, l'any vinent ja no podran continuar participant-hi i li han sol·licitat que, de cara a l'any que ve, al casal també hi puguin accedir nois i noies més grans, per poder gaudir d'un casal lúdic en la mateixa línia d'aquest. El regidor els ha mostrat la seva satisfacció per l'interès i per la iniciativa que han tingut, i els ha manifestat que estudiarà la proposta per oferir alguna alternativa de lleure adequada per a la seva edat.

 

Twitter Twitter Twitter Facebook La Tafanera
Amb la col·laboració de:
Distinció Premi Administració Oberta 2014
Plaça de la Vila, 1
08213 Polinyà (Barcelona)
NIF P0816600A
T. 93 713 02 64
F. 93 713 02 48
polinya@ajpolinya.cat